arrow Da li tražite rešenje za svoju industriju ili imate tehnički problem koji treba da rešimo?

Rashladni sistem za preradu ribe

Firma AM FRIGO iz Splita je glavni izvođač radova i isporučilac opreme na rekonstrukciji pogona za preradu ribe firme Centaurus iz Splita gde je u saradnji s MB Frigo Grupom izvela tehničko rešenje hlađenja zasnovano na najnovijoj CO2 tehnologiji.

Firma AM FRIGO iz Splita je glavni izvođač radova i isporučilac opreme na rekonstrukciji pogona za preradu ribe firme Centaurus iz Splita gde je u saradnji s MB Frigo Grupom izvela tehničko rešenje hlađenja zasnovano na najnovijoj CO2 tehnologiji. Proizvodni pogoni i skladišne rashladne komore hlađeni su s više ArctiCO2 rashladnih jedinica s CO2. Reč je o firmi koja se bavi ulovom, otkupom i distribucijom sveže i smrznute ribe, ujedno i uspešnoj i modernoj firmi koja je uvela niz novina u snabdevanju ugostiteljskih objekata ribom. Radi se o rashladnim jedinicama s ugrađenom najnovijom inverterskom Toshiba tehnologijom i Carel komponentama, koje su u skladu sa svim nadolazećim propisima F-Gas regulative. Omogućuju optimalan rad i prosečne uštede u energiji na godišnjem nivou do 25% u poređenju s do sada korišćenim rashladnim sistemima. MB Frigo Grupa već je započela serijsku proizvodnju CO2 rashladnih jedinica koje pokrivaju pozitivne temperaturne režime, a jedinice za negativne temperaturne režime su u završnoj fazi razvoja i nakon ispitivanja trebalo bi da postanu standardni proizvod do kraja godine.

Tehnički detalji

Rashladna oprema: ArctiCO2 rashladne jedinice Primena: Rashladna oprema za industrijsku primenu Kapacitet: prema potrebama projekta Investitor:  Centaurus Lokacija: Split, Hrvatska Datum instalacije: 2/2020.