arrow Da li tražite rešenje za svoju industriju ili imate tehnički problem koji treba da rešimo?

Upoznajte nas

Stvaramo prijatne i sigurne okoline za klimatizaciju i hlađenje za naše klijente i partnere širom sveta.

Obezbeđujemo kontrolisane temperature za sve potrebe stanovanja, komercijalnih i industrijskih prostora instalacijom prilagođenih sistema prema specifičnim zahtevima korisnika. Vidimo našu budućnost u razvoju inovativnih, fleksibilnih i održivih rešenja u oblasti klimatizacije i rashladne tehnike koja unapređuju poslovne procese naših klijenata i partnera.

icon calendar

Specijalisti za tehnologiju klimatizacije i frižidera od 1981.

icon people

Više od 180 zaposlenih

icon warehouse

14.000 m2 prodajnog i skladišnog prostora u Jadranskoj regiji

icon pencil

Prilagođeni sistemi za hlađenje

icon snowflake

Proizvodnja rashladne opreme

icon hands

Više od 4000 partnera

map illustration
MB Frigo grupa je prisutna na tržištima širom regiona i Evrope. Ima svoje prodajne centre u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. Na drugim tržištima prisutna je preko partnera ? distributera.
Prodajni centri

Specijalisti za tehnologiju klimatizacije i rashladnih uređaja

Naša pokretačka snaga

MB Frigo Grupu čine pojedinci koji, svojim stručnim znanjem, predanošću izvrsnosti i radoznalošću, svakodnevno doprinose rastu i razvoju kompanije i izvanrednim poslovnim rezultatima.

Pratimo svetske trendove i inovacije na globalnom tržištu klimatizacije i hlađenja, kontinuirano se obrazujemo i usvajamo nove tehnike kako bismo klijentima pružili proizvode i usluge najvišeg standarda kvaliteta. Težimo stvaranju radnog okruženja u kojem naši zaposlenici osećaju entuzijazam i visoku motivaciju za suočavanje sa izazovima tržišta gde su beskompromisni kvalitet i inovacije imperativi savremenog poslovanja i jačanja konkurencije."