arrow Da li tražite rešenje za svoju industriju ili imate tehnički problem koji treba da rešimo?

Odaberite jezik:

Srpski

Sredstva za čišćenje i dezinfekciju

Sve za održavanje rashladnih i klimatizacijskih sistema na jednom mestu.

Zastupamo poznate svetske proizvođače i savetujemo pri kupovini sredstava za čišćenje rashladnih i sistema za klimatizaciju.

Za vrhunski rad i dugovečnost vaših sistema odaberite kvalitetna sredstva za unutrašnje i spoljašnje čišćenje i dezinfekciju rashladnih uređaja i klima-uređaja. Proizvodi iz našeg asortimana mogu biti koncentrisani ili odmah spremni za upotrebu, u obliku pene ili spreja za širok raspon primena. Uz redovno održavanje sistema: uklonite neugodne mirise, bakterije, viruse, gljivice i buđ,  poboljšajte rad uređaja, njihovu energetsku efikasnost, i produžite vek trajanja vaše opreme. Neka vaša rashladna i HVAC oprema radi pouzdano i dugo uz naš izbor profesionalnih sredstava za čišćenje i dezinfekciju uređaja.

Uvozimo i distribuiramo čitav spektar proizvoda za klimatizacijske i rashladne sisteme: S više od 14.000 m² prodajno skladišnih kapaciteta i lagerom od 10.000 različitih artikala osiguravamo brzu i sigurnu isporuku svih naših proizvoda u regiji. U prodajnim centrima MB Frigo Grupe možete pronaći kompletan asortiman sredstva za čišćenje i dezinfekciju potreban profesionalnim instalaterima i serviserima i dobiti stručnu podršku našeg komercijalnog sektora za svakog početnika i profesionalca u klimatizaciji i hlađenju.