arrow Da li tražite rešenje za svoju industriju ili imate tehnički problem koji treba da rešimo?

Toplotne pumpe Toshiba

Rešenje za efikasno grejanje doma.

Ekološki prihvatljivo, povoljno i efikasno rešenje. Toplotne pumpe Toshiba vazduh-voda znatno smanjuju emisije CO2 i time aktivno doprinose zaštiti klime.

Prednosti toplotne pumpe vazduh-voda Ekonomično – Toplotna pumpa povoljan je oblik grejanja zbog troškova nabavke, kao i male potrošnje električne energije pri radu. Štednja električne energije – Zahvaljujući funkciji Smart-Grid zajamčeno je jednostavno povezivanje fotonaponskog uređaja, a potrebna električna energija se na taj način može sama proizvoditi. Mogućnost sufinansiranja – Za grejanje s toplotnom pumpom može se ostvariti sufinansiranje, kao što je, na primer, državna pomoć za grejanje „Maknimo se iz ulja”.  Višestrano – Vazdušne toplotne pumpe funkcionišu s radijatorima jednako dobro kao i s podnim grejanjem, pa se mogu upotrebiti i za grejanje i za hlađenje. Pouzdano – Inteligentna tehnologija kompresora omogućava grejanje i pri -25 °C. Hlađenje je moguće i pri +43 °C. Ekološki prihvatljivo i štedi prirodne resurse – Grejanje vazduhom je CO2 neutralno. Vazduh je neograničeno dostupan i nije mu potrebno mesto za skladištenje.

ESTIA toplotna pumpa vazduh/voda dobija energiju iz okolnog vazduha, pa je prenosi u sistem za grejanje. Taj posao preuzimaju ekološki prihvatljiva radna supstanca i efikasan kompresor. Kompletan asortiman Toshiba toplotnih pumpi za vaš dom potražite na veb-stranici www.toshiba.rs