arrow Da li tražite rešenje za svoju industriju ili imate tehnički problem koji treba da rešimo?

Toplotne pumpe Haier

Integrisano rešenje za grejanje i hlađenje uz potpunu udobnost u domu.

Haier toplotne pumpe najefikasniji su način grejanja prostora i zagrevanja tople vode za sve vrste objekata. Haier sistemi predstavljaju najefikasnije, najisplativije i ekološki prihvatljivo rešenje koje značajno smanjuje potrošnju energije, troškove grejanja i negativan uticaj na životnu sredinu u odnosu na tradicionalne sisteme grejanja.

Pametno i ekološki prihvatljivo rešenje koje osigurava niže troškove grejanja i značajno smanjuje emisiju CO2 u odnosu na sisteme grejanja na ulje i gas. Potrošna topla voda Sveža topla voda uz maksimalnu efikasnost i uštedu energije tokom cele godine. Široki raspon postavljanja temperature grejanja vode od 35 °C do 75 °C. Vrlo efikasno priprema toplu vodu koristeći toplotu iz prostora i na taj način štedi električnu energiju domaćinstva za 75%.  Grejanje budućnosti Uz pouzdano grejanje, brzu i jednostavnu ugradnju, Super Aqua savršeno se uklapa sa sistemima s podnim grejanjem, ventilokonvektorima i niskotemperaturnim radijatorima. Efikasno grejanje i pri vrlo niskim spoljnim temperaturama. 

Haier predstavlja PTV (monoblok & split) rešenje za zagrevanje sanitarne vode i Super Aqua (monoblok&split) najnoviju generaciju toplotnih pumpi vazduh-voda dizajniranih za upotrebu u rezidencijalnim i komercijalnim objektima.  Kompletan asortiman Haier toplotnih pumpi potražite na veb-stranici www.haier-klima.com