Udišimo čist vazduh

Udišimo čist vazduh

Upoznajte Haier Jade jedini sertifikovani klima uređaj koji dokazano uklanja alergene iz vazduha. Njegova nadmoć na tržištu sa funkcijama za zdravlje i kvalitet vazduha nedavno je i dokazana svetskom potvrdom za najefikasnije antialergijsko delovanje klima uređaja Allergy-Free Tick-Mark Certificate.

Kako veći deo dana provodimo u zatvorenim prostorijama, veoma je važno da vazduh koji udišemo bude što boljeg kvaliteteta.  Najčešći zagađivači našeg doma su: bakterije, buđ, virusi, životinjske dlake, polen, grinje, proizvodi za čišćenje domaćinstva.

Svi Haier klima uređaji imaju inovativnu funkciju Frost Clean  kojom se postiže  99,9% dezinfikovani vazduh u prostoriji  i jonski srebrni premaz na isparivaču koji deluje kao antiseptilk. Model  Haier Jade posebno se ističe  svojim pametnim funkcijama koje dodatno pročišćavaju vazduh  u vašem domu:

  • Pametni senzor za kvalitet vazduha – Inovativni senzor klima uređaja upozorava korisnika na kvalitet  vazduha  u prostoriji. Previše čestica prašine u prostoriji aktivira senzor. Ako vazduh nije kvalitetan onda se automatski uključuje dodatno pročišćavanje vazduha uz pomoć elektrostatičkog – antibakterijskog filtera.
  • 3M filter – osigurava 100% pročišćen vazduh od vlasi kose, sitne prašine, polena i ostalih drugih vidljivih i nevidljivih čestica (dolazi kao opcija)

I da ne zaboravimo, glavni uzrok lošeg  kvaliteta  vazduha u klimatizovanim  prostorima je slabo, a ponekad i nikakvo čišćenje uređaja. Zato je Haier za sve svoje modele smislio posebnu funkciju Frost clean koja automatski dezinfikuje i čisti unutrašnjost jedinice.

 

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree