Svake nedelje poklanjamo

Svake nedelje poklanjamo

Ovo leto nemoj se brinuti jer osveženje stiže na tvoja vrata. Prijavi se na MB Frigo takmičenje u kojem svaku nedelju poklanjamao Haier jedan (model Tibio). 

Svaku nedelju biramo najbolji komentar za Haier klima uređaje – Zbog čega bi želeli imati Haier klima uređaj? Sve infomacije o brandu Haier i modelima možete pronaći na sledećim linkovima:

  • Haier katalog – link
  • Haier No.1 u svetu – link
  • 99,9% pročišćen vazduh – link

Svaku nedelju poklanjamo Haier jedan!

Svake nedelje poklanjamo Haier klimu

Uslovi  i pravila nagradnog takmičenja “Svake nedelje poklanjamo Haier klimu

1. Opšte odredbe

Ovim pravilima utvrđuje se tok i učestvovanje u nagradnom takmičenju “Svake nedelje poklanjamo Haier klimu

Organizator nagradnog takmičenja: MB FRIGO d.o.o., Miroslava Antića 26, 11283 Beograd, (u nastavku: organizator). Nagradno takmičenje orzanizuje se na području Republike Srbije i traje od (uključujući) 25.6.2020. do (uključujući) 23.7.2020. Svi učesnici koji pristupe nagradnom takmičenju, saglasni su sa opštim uslovima i slažu se sa učestvovanjem u nagradnom takmičenju.

2. Svrha nagradnog takmičenja

Svrha nagradnog takmičenja “Svake nedelje poklanjamo Haier klimu” (u nastavku: nagradno takmičenje) je promocija brenda Haier. Oglašavanje i učestvovanje u nagradnom takmičenju odvija se u skladu sa propisima o oglašavanju proizvoda koje na tržište postavlja organizator nagradnog takmičenja.

3. Učesnici

Učesnici nagradnog takmičenja mogu biti sve punoletne fizičke osobe sa prebivalištem u Republici Srbiji. U nagradnom takmičenju ne smeju učestvovati zaposleni kompanije MB FRIGO d.o.o., članovi njihove uže porodice (bračni partner, vanbračni partner, roditelji, deca) i druge osobe koje na bilo koji način neposredno učestvuju u organizaciji nagradnog takmičenja. Svaki učesnik može učestvovati u nagradnom takmičenju samo sa svojim ličnim imenom.

4. Način učestvovanja

Učesnici nagradnog takmičenja učestvuju na način da na web stranici www.mbfrigo.rs popune online formular sa sledećim podacima: ime, broj mobilnog telefona, mail i da napišu kratku recenziju za klima uređaj Haier Tibio prema informacijama koje su dostupne na istoj web stranici.  Svaki pojedinac može u nagradnom takmičenju učestvuju samo jednom.

5. Nagrade: 

4 x Haier Tibio 3,5 kW Nagrade nije moguće zameniti, niti zatražiti novčanu protivrednost. Nagrade se mogu prenositi na treće osobe.

6. Izbor dobitnika nagrada i informacija o dobitnicima nagrada

Izbor dobitnika nagrada održaće se svaku sredu u sledeća 4 sedmice (1.7.2020., 8.7.2020., 15.7.2020., 22.7.2020.) Pobednika će odabrati stručni žiri prema najbolje napisanoj recenziji klima uređaja Haier Tibio. Pobednik će biti kontaktiran od strane zaposlenih MB Frigo d.o.o. najkasnije jedan dan od odabira pobednika.

7. Preuzimanje nagrade

Uslov za preuzimanje nagrade je da učesnici ispunjavaju uslov iz 3. člana i da su saglasni sa Pravilima i uslovima učestvovanja u nagradnom takmičenju. Nagrada se preuzima u prodajnom centru MB Frigo na adresi Miroslava Antića 26, 11283 Beograd.Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu:• ako dobitnik nagrade ne ispuni uslove za preuzimanje nagrade • ako se pojavi sumnja u istovjetnost podataka • ako se utvrdi da je korisnik učestvovao u igri protivno pravilima i uslovima nagradnog takmičenja

8. Zaštita ličnih podataka Svi lični podaci zaštićeni su u skladu s člankom 10. ovih pravila i u skladu sa opštim aktima izvođača nagradnog takmičenja na području zaštite ličnih podataka i u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka (ZZLP).Učesnici nagradnog takmičenja izjavom izražavaju svoju saglasnost da organizator i izvođač nagradnog takmičenja mogu upotrebiti lične podatke koje učesnici dostave u sklopu učestvovanja u nagradnom takmičenju za potrebe ovog nagradnog takmičenja. Poslati podaci biće korišćeni isključivo za potrebe slanja i dogovora o preuzimanju nagrada. Dokumentaciju o nagradnom takmičenju ima organizator i to o izvođenju i organizaciji nagradnog takmičenja, uključujući opšte odredbe sa mogućim promenama tri godine od kraja nagradnog takmičenja, kao i dokumentaciju i podatke u vezi sa nagrađenim osobama u skladu sa porezno-računovodskim pravilima odnosno jednu godinu od deljenja nagrade. Nakon navedenih rokova organizator dokumentaciju i podatke prestaje da koristiti i uništava ih u skladu sa propisima.

9. Pristup pravilima nagradnog takmičenja

Uputstvo za učestvovanje u nagradnom takmičenju nalaze se na stranici www.mbfrigo.rs  “Pravila i uslovi učestvovanja u nagradnom takmičenju”, i dostupne i postavljene na uvid svim učesnicima.

10. Ostale odredbe

Izvođač ne odgovara za zakašnjene, nepotpune i pogrešno ispunjene prijave. Odluka izvođača nagradnog takmičenja o svim pitanjima u vezi sa nagradnim takmičenjem i pravilima povezanim sa njim konačna je i važi za sve učesnike. U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila smatraće se primarnim u odnosu na sve eventualne druge objave u štampanom, elektronskom ili bilo kom drugom obliku. Autentično tumačenje ovih pravila određuje isključivo izvođač. Izvođač nagradnog takmičenja zadržava pravo na izmenu ovih pravila iz pravnih, tehničkih ili komercijalnih razloga. Učesnici će o svim eventualnim izmenama ovih pravila biti obavešteni putem objave na stranici www.mbfrigo.rs na vremenskoj liniji i u beleškama u kojima su navedena pravila nagradnog takmičenja. Učesnik može bilo kada otkazati učestvovanje u nagradnom takmičenju i poslati elektronsku poruku na e-adresu izvođača. U tom se primeru učesnik isključuje iz daljeg učestvovanja u nagradnom takmičenju i svih obrada ličnih i drugih podataka koji proizlaze iz nagradnog takmičenja. Za sve eventualne sporove, koji se odnose na nagradno takmičenje i koji se ne mogu rešiti na sporazuman način, nadležan je Opšinski sud u Beogradu. Ova pravila stupaju na snagu danom prihvatanja.

U Beogradu, 22.6.2020.

Organizator nagradnog takmičenja: MB FRIGO d.o.o., Miroslava Antića 26, 11283 Beograd Beograd

 

1.7.2020. 

Dobitnik – Dejan Vuković (Novi Beograd)

“Ukratko: – vec 9 godina Haier je broj 1 u svetu za kucne uredjaje (mozda i malo surovo prema konkurenciji ali sada je vise nego jasno da to nije prolazna slucajnost) – efikasnost uredjaja i detalji koji dokazuju stalno usavrsavanje i posvecenost – dizajn koji zapada za oko npr. “skriveni” displej deluje futuristicki (a bas mi to trenutno nedostaje u dnevnoj sobi 🙂 – funkcije autorestart i tajmer (znaci: opusteno) – wi-fi konekcija sa ostalim mobilnim uredjajima (nekako imponuje bez obzira na daljinski) – 5 (slovima: pet!) godina garancije (da li to radi neko ko nije apsolutno siguran u kvalitet svog proizvoda?) I onda pitanje da li bih zeleo da imam Haier klimu moze da ima samo jedan odgovor: DA! Pozdrav! “

8.7.2020. 

Dobitnik –Saša Stefanović (Negotin)

“Haier, proizvođač klima uređaja, još jedanput je dokazao da je broj 1 na svetskom tržištu u prodaji kućnih uređaja.Haier je razvio uslugu On/Off Card uz pomoć koje omogućuje dodatnu uštedu i kontrolu nad klima uređajima koji se nalaze u hotelskim sobama ili apartmanskim prostorima. On/Off Card omogućuje isključivanja/uključivanja klima uređaja sa vanjskim kontaktom spojenim na ulazna vrata, prozore, hotelski ključ … ECO SENSOR SW2/2 – OFF  Kod otvaranje prozora klima uređaj se gasi. Kod zatvaranja prozora klima uređaj daje zvučni signal i upali se u automatskom načinu rada. SW2/2 – ON  Kod otvaranje prozora klima uređaj se gasi. Kod zatvaranja prozora klima uređaj daje zvučni signal ali ostaje u Stand by načinu rada (ugašen ) Zelim ga zato što je Haier omogućio upravljanje klima uređajima u svakom trenutku putem mobilnog telefona ili tableta, pa čak i ako korisnik nije u blizini uređaja. Aplikacija je dostupna za iOS i Android operativne sisteme.Haier je predstavio inovativnu funkciju Frost Clean koja predstavlja automatsko samočišćenje klima uređaja hladnom ekspanzijom. Frost Clean funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača te se sa otapanjem efikasno uklanjaju nečistoće i bakterije i svi modeli imaju inovativnu funkciju Frost Clean– 99,9% dezinfikovani vazduh.Volim ga zato što iima visoku energetsku efikasnost (A+++ uređaji) Kao i novi rashladni fluid R32. “

 

15.7.2020. 

Dobitnik – Ljubica Ilić (Novi Sad )

“Za svako od svoje dece ja najbolje želim, I zato sa vama ovu bitnu info delim, Jer kad klima radi tiho i još vazduh čisti, Sati provedeni kući neće biti isti. Mnogo više čistog zraka donosi ti radost, Kiseonik dodatni, produžava mladost. A tek kako izgleda, vidi se da vredi, Haier je baš rešio da na kupcima ne štedi! Znam zašto je Haier najbolji na svetu, zato jer mi ne pravi na računu štetu, Isplati se zameniti staru klimu novom, A jos više ako to uradiš sa ovom. Garancija 5 godina za sebe sve kaže, Viša je to liga, druga pravila tu važe. A još kada navikneš ti na aplikaciju, Dugo nećeš hteti drugu zanimaciju! Pa ko ne bi poželeo da se ovim hladi, I da dugo ne brine, da li će da radi!!! Zato treba uzeti kvalitet najviši, Pa kao na planini, lepo, lako diši. Haier je kvalitet, premca nema njemu, Zadnjih 9 godina najbolji u svemu!”

22.7.2020. 

Dobitnik – Velibor Đukić (11273 Batajnica, Beograd)

“Pa da krenemo od samog početka: CSI ( Clean Standard Installation) by MB Frigo Grupa je zaista početak koji obećava! Naime, u vreme svetske pandemije COVID-19, proglašene pre već više od 4 puna meseca od strane SZO (11.03.2020.) od izuzetnog je značaja zaštititi zdravlje kako instalatera tako i krajnjeg kupca. Nema improvizacije, kada kupite Haier klimu od MB Frigo Grupe, čeka vas sledeće: – pridržavanje uputstva za korišćenje zaštitne opreme i dezinfekcija alata – korišćenje zaštitnog dezinfekcionog sredstva pre, za vreme i nakon montaže – čišćenje i dezinfekcija lokacije montaže Ali, to je samo početak… Kada odaberete Haier Tibio by MB Frigo Grupa, odabrali ste i beskompromisan kvalitet vazduha! Recimo u prigradskom naselju kakva je Batajnica, to je od izuzetnog značaja za krajnjeg kupca jer se značajan deo stanovništva i dalje greje na čvrste energente koji najviše narušavaju kvalitet vazduha u jednoj lokalnoj zajednici. Svi Heier modeli, pa i Haier Tibio samim tim, imaju inovativnu funkciju Frost Clean koja pruža skoro potpuno dezinfikovan vazduh i to sa 99,9% efikasnosti! Takođe, ovaj model kao i ostali Haier modeli ima jonski srebrni premaz na isparivaču – jonsko srebro deluje kao antiseptik jer su joni srebra aktivni i prodiru kroz membranu bakterija! Uz tu inovaciju daleko je lakše održavati čistoću samog uređaja. Za kraj, kome već samo prethodno pobrojano nije dovoljno, treba reći da Haier klime poseduju prestižni i može se reći presudni Eurovent sertifikat koji svedoči o strogoj kontroli kvaliteta kako tehničkih tako i ekoloških standarda kojoj su isti podvrgnuti! Meni je recimo samo taj podatak dovoljan da izaberem Haier! Moja stara Sa**ung klima iz potkrovlja je pošteno odradila tri olimpijska ciklusa. Sada mi treba nešto iz A klase, nešto sa 5 godina garancije, sada mi treba Haier Tibio!!!” 

 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree