Delovi i oprema

Uvozimo i distribuiramo celi spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne delove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje.

Odabirom svih dobavljača omogućili smo Vam  optimalan odnos kvaliteta i cene. Naše ljubazno prodajno osoblje brzo će odgovoriti na sva Vaša pitanja i omogućiti brzu i tačnu isporuku poštujući dogovore. Želja nam je da zadovoljimo potrebe naših kupaca na obostrano zadovoljstvo jer zadovoljan kupac je naš najveći podsticaj za dalje napredovanje.

Stalnim stručnim usavršavanjem naših radnika u zemlji i inostranstvu pratimo najnovija tehnološka dostignuća. Svi proizvodi zadovoljavaju evropske norme o kvalitetu proizvoda, sve ekološke standarde te poseduju potrebne sertifikate.

ZA VIŠE INFORMACIJA KONTAKTIRAJTE:

Beograd

T: +381 (0) 11 3774 962
F:  +381 (0) 11 3774 958
info@mbfrigo.rs

Miroslava Antića 26
11283 Beograd
Srbija

BRANDOVI

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree