MB Frigo Grupa

Temelji današnje MB Frigo grupacije  postavljeni su davne 1981. godine. Poslovne aktivnosti grupacije uključuju: prodaju i distribuciju rezervnih delova i opreme, inženjering poslove klimatizacije i hlađenja, proizvodnju i servis.

Sedište MB Frigo Grupe nalazi se u Zagrebu, a poslovni centri u Splitu, Zadru i Rijeci, takođe otvorene su firme u Sloveniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Trenutno imamo više od 100 zaposlenih.

Uvozimo i distribuiramo ceo spektar proizvoda za klimatizaciju i hlađenje: uređaje i opremu, rezervne delove, materijal za montažu, alat i sredstva za održavanje i čišćenje. Sa više od 5.000 m2 prodajno-skladišnih kapaciteta i lagerom s više od 10.000 artikala osiguravamo promptnu isporuku svih naših proizvoda u regiji.

Proizvodni program je nastao na osnovi dugogodišnjeg  iskustva i usvajanja najnovijih tehnologija,  koji uključuje hladionička vrata, hladioničke panele, rashladne komore, kondenzacijske jedinice,  multisetove i elektro ormare.

Naše stručno osoblje odabraće optimalno rešenje, izvršiti odabir opreme, brzo i u roku isporučiti opremu, izvršiti montažu ili pružiti potrebnu tehničku podršku, kao i osigurati puštanje u pogon.

Tokom eksploatacije kroz sopstveni servis i razgranatu servisnu mrežu osiguravamo rezervne delove i servisnu podršku za ceo prodajni program.

Tokom svih aktivnosti brinemo o primeni svih relevantnih zakonskih i strukovnih propisa, kao i zadovoljenja svih ekoloških normi. Sve aktivnosti firme su sertifikovane prema normi ISO 9001:2008.

Dugogodišnje iskustvo, stotine profesionalno izvedenih instalacija i zadovoljnih korisnika garancija su našeg kvaliteta.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree