ISO certifikat

“Cilj je osigurati najviši kvalitet poslovnog procesa, s usmerenošću na zadovoljstvo potrošača.”

MB FRIGO grupacija uspešno je prošla procenu od strane International Certification Registrar Ltd pa je sistem upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtevima ISO 9001:2000.

Naš kvalitetan sistem upravljanja potvrđen je međunarodno priznatim sertifikatom ISO 9001:2000 što dokazuje usklađenost našeg poslovanja sa strogim svetskim standardima.

ISO 14001:2004 predstavlja međunarodni standard za upravljanje okolinom. Sistemom upravljanja okolinom firma osigurava da su svi uticaji na okolinu u firmi identifikovani, nadzirani i usklađeni sa zakonskom regulativom. Raznim mehanizmima kroz vreme negativni uticaji se ublažuju ili potpuno uklanjaju.

Posedovanje sertifikata za sistem upravljanja kvalitetom oznaka je profesionalnosti u poslovnom procesu, s usmerenošću na zadovoljstvo potrošača i dobrobit šire društvene zajednice.

Ovaj sertifikat definiše sistem upravljanja kvalitetom, odgovornost poslodavca, upravljanje resursima, realizaciju proizvoda, merenja i analizu te dokazuje implementarnost potrebnih internih procesa radi ispunjavanja normi.

Sertifikat ISO 9001:2000 donosi mnoge pogodnosti, kako za nas, tako i za Vas, naše poslovne partnere:

  • ostvarenje i održanje kvaliteta proizvoda – kupac je siguran da će njegovi zahtevi u odnosu na proizvod biti ispunjeni;
  • osiguranje poverenja kupca u kvalitet – kupac je siguran da će svaki put dobiti isti kvalitet proizvoda ili usluge;
  • povećanje motivisanosti zaposlenih – veće zadovoljstvo radnika firme koja konkurentno posluje u skladu s međunarodnim standardima;

smanjenje troškova – smanjuje se rizik garancije za proizvod, troškovi tehničke kontrole, broj neusklađenih proizvoda, a s obzirom na implementarnost procesa nove radnike je brže i jednostavnije osposobiti za rad.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree