Nastup na Chillventi 2018

Nastup na Chillventi 2018

Ove godine na sajmu Chillventa nastupilo je oko 1000 izlagača iz 105 zemalja te je bilo više od 300.000 posetilaca iz celog sveta.

Za MB Frigo tim ovo je jedan od značajnih nastupa na sajmu Chillventa jer su među prvima predstavili rešenje za nadolazeća pooštrenja F-Gas regulative koje stupaju na snagu već 1.1.2020. Već na sajmu je bilo očito da nam sledeća godina nosi velike izazove na tržištu rashladne opreme čija je vrednost 2017. iznosila 21.78 milijardi $ te se predviđa godišnji rast od 6%. 

Kao rešenje za nadolazeću F-Gas regulativu, MB Frigo je prezentovao novu liniju rashladne opreme s prirodnim radnim sredstvom CO2 (R477).

  • MB Frigo CO2 transkritična kondenzacijska jedinicarashladnog kapaciteta od 2 do 10 kW
  • MB Frigo CO2 transkritična multikompresorska jedinicas boosterom rashladnog kapaciteta od 30 do 400 kW.

Među 1000 izlagača jedino je MB Frigo prezentovao CO2 transkritičnu kondenzacijsku jedinicu u radu. Tako smo još jedanput dokazali kako su timski rad, izvrsnost u svemu što radimo i podrška ključni elementi s kojim se možemo istaknuti u svetu.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree