MB Frigo na Grenlandu

MB Frigo na Grenlandu

Stručni tim MB Frigo Grupe još jednom je dokazao da su pravi profesionalci za rashladnu opremu. Najseverniji korisnik MB Frigo komore na bravice nalazi se u gradu Qaqortok na Gernladnu.

MB Frigo rashladne komore na bravice – zbog jedinstvenog spoja panela dobija se kompaktna rashladna komora koja omogućava maksimalnu toplotnu izolaciju. Kompaktnost osigurava uštedu energije, kao i potrebne uslove za očuvanje svežine i kvaliteta proizvoda u komori. Paneli se pune CO2, ekološki prihvatljivom poliuretanskom penom (niskog GWP-a), od kojih izrađujemo naše rashladne komore po meri, prema želji kupca u koraku od čak 50mm.

Najbolji dokaz o kvalitetu i jedinstvenom rešenju MB Frigo rashladnih komora na bravice govori činjenica da nam kupci dolaze iz najudaljenijih delova sveta.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree