Maxon klima uređaji za štedno grejanje

Maxon klima uređaji za štedno grejanje

Grejanje na klima uređaj uz niske mesečne račune?

Znaš li da je grejanje na klima uređaj (p.s. u zavisnosti o energetskoj efikasnosti kuće ili zgrade u kojoj živiš) minimalno za jednu trećinu jeftinije od drugih načina grejanja? Klima uređaji rade poput toplotnih pumpi te za 1 kW električne energije daju 4 kW toplotne energije.

 

≈ Maxon Pure klima uređaj s UV-C lampom odlikuje se rafiniranim dizajnom kučišta s prednjim panelom u sjajnoj beloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izvedba, štedljivost uređaja, funkcija super grejanja i ugrađene savremene funkcije za pročišćavanje vazduha, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.
≈ Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji leti ugodno hladi, a zimi efikasno greje dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grejanja u hladnim mesecima. Uz funkciju jonizatora, model ima ugrađen filter vazduha koji uklanja štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u vazduhu.

 

ZAŠTO se grejati klima uređajima?

  • UŠTEDA ENERGIJE – princip rada klima uređaja pokazao se za minimalno jednu trećinu jeftiniji od drugih načina grejanja.
  • Inverteri imaju jako dobar rad u zimskim uvjetima, NE PREGREJAVAJU PROSTORIJU jer se isključuju kada dostignu željenu temperaturu.
  • ELEKTRIČNE INSTALACIJE SU MANJE OPTEREĆENE jer nema stalnog uključivanja i isključivanja kompresora.
  • Topao VAZDUH SE DOBRO RASPOREĐUJE U PROSTORIJI, a ne koncentriše se samo oko uređaja.
  • NE TREBA PROSTOR ZA SKLADIŠTENJE ENERGENTA – drva, lož ulje ili plin.
  • Na klima uređaj se NE MOŽETE OPEĆI.

TOP funkcije Maxon klima uređaja za još efikasnije grejanje prostora:

SUPER GREJANJE

Grejač kadice kondenzata brzo otapa i uklanja sneg i led na spoljašnjoj jedinici klima uređaja, osiguravajući na taj način stabilan kapacitet grijanja.

C GREJANJE

Klima uređaj se u modu grejanja može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje instalacija.

Upit Maxon klima uređaj (grejanje)