Maxon Comfort Pure UV

Maxon Comfort Pure UV

Jeste li znali da samo s jednim klikom možete uništiti viruse i bakterije iz vazduha ako imate odgovarajući klima uređaj? Maxon Comfort Pure UV brine o vazduhu koji udišete i  osigurava čist i zdrav vazduh u vašem domu uz pomoć UV lampe. Vazduh iz prostorije cirkuliše kroz klima uređaj te se vazduh pročišćava ako je uključena UV lampa.

UV lampa je instalirana na isparivaču i generiše zrake u blizini ulaza vazduha sa desne na levu stranu kada je funkcija uključena. UV zrak sa talasnom duzinom spektra u rasponu od 200-280 nm deluje oštećujući strukturu DNA i RNA uzrokujući da mikroorganizam ne može da obavlja vitalne ćelijske funkcije. Trenutno uklanja opasnosti u vazduhu  – kada vazduh prolazi kroz područje izloženo UV zracima.

Maxon Comfort Pure klima uređaj odlikuje se prefinjenim dizajnom kućišta s prednjim panelom u sjajnoj beloj boji. Svojim izgledom savršeno se uklapa u prostore skandinavskog stila uređenja i koncepte otvorenih prostora. Moćna izrada, štedljivost uređaja i ugrađene savremene funkcije za pročišćavanje vazduha, stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije.

Uz vrhunsku udobnost i 99,9% sterilisan  vazduh u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uslove u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, dece i svih osetljivih grupa ljudi.

Maxon Comfort Pure steriliše vazduh koji udišete i pruža osećaj krajnjeg zadovoljstva u domu.

 

TOP karakteristike Maxon Comfort Pure klima uređaja:

  • Inovativne funkcije za sterilisan vazduh u prostoru:  funkcija UVC generatora i 56°C sterilizacije
  • Dezinfekcija uređaja putem Frost Clean funkcije
  • Efikasno hlađenje i grejanje prostora
  • Integrisan Wi-Fi modul
  • Super tihi rad
  • Zaštitni premaz na isparivaču koji štiti od elemenata korozije (Golden fin)

UVC STERILIZACIJA

Inovativna tehnologija implementirana u klima uređaj, koja omogućava da bezbrižno udišemo zdrav vazduh bez virusa i bakterija. Efikasnost sterilizacije vazduha 99,9%.

56°C STERILIZACIJA

Pametna tehnologija koja uništava bakterije i viruse zagrevanjem isparivača na 56 °C tokom 30 i više minuta.

SUPER GREJANJE

Uz funkciju Super grejanje, grejač kadice kondenzata brzo otapa i uklanja sneg i led na spoljašnjoj jedinici klima uređaja, osiguravajući na taj način stabilan kapacitet grejanja. Grejač kompresora pospešuje efikasnost rada klima uređaja u zimskom periodu.

 

Pošalji upit klima uređaj (SR)