Kraljica među klimama

Kraljica među klimama

Birate običan klima uređaj koji samo hladi ili želite klima uređaj sa odličnim funkcijama koji će vaš dom učiniti još ugodnijim. Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svako zavoleti klimatizovani vazduh, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vreme letnjih vrućina.

Evo razloga zbog čega je Haier klima uređaj najbolji izbor za vas:

  • Svi Haier modeli 2019. imaju Frost Cleanfunkciju (99,9% dezinfikovan vazduh). Više o funkciji Frost Clean pogledajte na videu – Haier Frost Clean. Testiranje Haier klima uređaja sa funkcijom Frost Clean nakon 2 godine pogledajte na sledećem linku – Testiranje

Frost Clean

  • Haier klima uređaj ima funkciju 3D izduva vazduha koja osigurava osećaj svežine i ugodnosti u svakom delu prostora
  • FunkcijaSuper tihi rad omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji izbor ako klima uređaj planirate da stavite u spavaću sobu

  • Haier klima uređaji omogućavaju veliki domet izduva vazduha, do čak 20 m i zbog toga je najbolji izbor za veće i duže prostore.
  • Haier klima uređaji imaju najvišu energetsku klasu A+++uz koju pametno štedite.

  • WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja sa udaljenih lokacija, ima razne funkcije – nedeljni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača. Svi Haier modeli 2019. imaju uključen WI-FI modul.

  • Funkcija Ecopilot predstavlja detektor pokreta i svetlosti. Vazduh se usmerava tako da ne duva direktno na osobe u prostoriji. Isto tako postoji senzor svetlosti koji detektuje promene u odnosu na intenzitet sunčeve svetlosti u prostoriji pa na taj način reguliše temperaturu i štedi.

  •        Haier klima uređaji imaju garanciju do čak 5 godina

Brand Haier razvio je široku paletu modela klima uređaja od kojih većinu možete pronaći u Srbiji. Svaki od modela poseban je po dizajnu, čak postoje i modeli sa prednjom maskom koja je prekrivena blagim perla efektom za još bolji izgled.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree