Klima uređaji – grejanje po zimi

Klima uređaji – grejanje po zimi

Želite da uštedite na grejanju ove godine? Haier klima uređaji predstavljaju najjeftiniji i najkomforniji način grejanja uz pomoć napredne inverterske tehnologije.

Svake godine proizvođač Haier radi na unapređenju tehnologije kako bi svojim korisnicima omogućio što veću udobnost u njihovim domovima.

Kako klima uređaj greje? Podešavanjem na funkciju grejanje uključuje se obrnuti rad klima uređaja od funkcije hlađenja. Kada klima uređaj hladi, onda spoljašnja jedinica ispušta vruć vazduh, a unutrašnja jedinica hladan vazduh. U funkciji grejanja radi obrnuto – spoljašnja jedinica ispušta hladan vazduh, a unutrašnja jedinica topao vazduh, po podešenoj temperaturi.

Šta je potrebno da biste kvalitetno zagrejali stan od 50 m2Za kvalitetno grejanje potreban vam je jedan klima uređaj od 5kW ili dva klima uređaja od 2,5 kW (sve zavisi od rasporeda).

Koje su pogodnosti grejanja uz HAIER klima uređaje:

  • ušteda električne energije
  • brzo postizanje željene temperature
  • očišćen vazduh od bakterija, virusa, prašine, dima cigarete, polena i ostalih alergena.

Preuzmite
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree