Kako UVC generator može poboljšati kvalitet vazduha na radnom mestu?

Kako UVC generator može poboljšati kvalitet vazduha na radnom mestu?

Osigurati visokokvalitetan vazduh na radnom mestu nikada nije bilo važnije.

Zbog izazova pandemije Covid-19, naučili smo da korišćenje prave tehnologije kojom ćemo odgovoriti na današnje standarde zaista čini razliku u održavanju kvaliteta i čistoće vazduha u zatvorenim prostorima.

Zaposleni širom sveta nerado se vraćaju u svoje kancelarije. Fleksibilnost rada od kuće podstakla je mnoge da nastave rad iz svojih domova. Ipak, za zaposlene ljude koji se vraćaju u kancelarije, raste svest o važnosti  kvaliteta vazduha pa je neophodno osigurati dobre klimatizacijske uslove za njihov povratak na radno mesto.

Za one koji su  prigrlili prednosti rada od kuće i očekuju hlađenje i grejanje prostora uz maksimalan komfor, adekvatan izbor sistema klimatizacije trebao  bi biti jedan od ključnih faktora za zdravo radno okruženje.

Haier i Maxon sistemi klimatizacije koriste najsavremeniju tehnologiju, jednostavni su za instalaciju, a ujedno pružaju maksimalnu pouzdanost i udobnost uz najniži nivo buke. Uz standardne karakteristike kao što je WiFi modul, Haier i Maxon klima uređaji uključuju i vrhunske (premium) karakteristike poput inovativne tehnologije UVC generatora.

Nezavisnim laboratorijskim testom koji je sprovela vodeća svetska istraživačka organizacija Texcell S.A., potvrđeno je da Haier UVC generator može pomoći u inhibiranju čestica Covid-19 za 99,998%. Postavljen blizu ulaza vazduha, UVC generator steriliše vazduh koji cirkuliše klima uređajem. Vazduh koji uđe u klima uređaj direktno je izložen UV-C zracima koji eliminišu sve opasnosti koje se nalaze u vazduhu poput virusa, bakterija i sl. Haier UVC generator takođe steriliše unutrašnjost unutrašnje jedinice u standby načinu rada.

UV-C (Ultraviolet C) je vrsta UV zraka, talasne dužine spektra u rasponu od 200-280nm te se naširoko koristi za dezinfekciju u svakodnevnom životu ljudi. Oni deluju na način da oštećuju strukturu mikroorganizma onesposobljujući  da štetno deluje na zdravlje čoveka.

Klima uređaji Haier Flexis i Pearl, kao i Maxon Pure, idealno su rešenje za mono-split ili multi-sisteme hlađenja i grejanja. Njihove inovativne funkcije za zdravlje i standardno ugrađen Wi-Fi modul spojen na hOn aplikaciju, potvrda su Haier-ove poruke „Pametno rešenje za zdrav vazduh“.

Naslage nečistoće na isparivaču klima uređaja narušavaju kvalitet vazduha u prostoru. Frost-clean, tehnologija samočišćenja, poboljšava kvalitet vazduha u prostoru eliminišući bakterije u unutrašnjosti klima uređaja. Smrzavanje površine isparivača vlagom iz vazduha, a zatim brzo otapanje uklanja svu nakupljenu nečistoću na jedinici. Funkcija 56°C sterilizacije dodaje još jedan zaštitni sloj klima uređaju od bakterija. Ova pametna funkcija steriliše klima uređaj zagrevanjem isparivača na 56°C tokom 30 minuta i ubija bakterije i viruse.

Ugrađeni Wi-Fi modul u potpunosti je kompatibilan s hOn aplikacijom. Korisniku omogućava potpunu  kontrolu i mogućnost upravljanja sistemom putem pametnog telefona ili tableta sa prilagođavanjem upravljanja i podešavanja temperature, podacima o performansama, pa čak i u greškama  kodova. Takođe, aplikacija prepoznaje i glasovne komande s obzirom na to da je kompatibilna sa  Google Assistant i Alexa aplikacijom.

Spreman za 2022. godinu, Haier je već nadogradio komercijalne proizvode poput kanalskih jedinica sa UVC funkcijom i integrisanim Wi-Fi modulom. To će omogućiti instalaterima ponudu veće funkcionalnosti za širi spektar primene komercijalne serije.

Održavanje visokog standarda kvaliteta vazduha u zatvorenim prostorima nikada nije bilo važnije jer iz pandemije želimo da izađemo zdraviji i snažniji. Za izbor pravog klimatizacijskog sistema Haierov UVC generator ključna je komponenta u suočavanju sa izazovom kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru.

FLEXIS PLUS UV, A+++, opcija boja: beli mat i crni mat 

Model s revolucionarnom tehnologijom UVC sterilizacije vazduha. Pravi izbor za one koji žele instant hlađenje ili grejanje, vode brigu oko svog zdravlja i zanima ih napredna tehnologija.

Maxon Comfort Pure klima uređaji odlikuju se svojim moćnim performansama, štedljivošću uređaja i ugrađenim savremenim funkcijama za pročišćavanje vazduha, koje stvaraju doživljaj luksuzne klimatizacije. Uz vrhunsku udobnost i 99,9% sterilizovan vazduh u prostoriji, Comfort Pure model stvara optimalne uslove u prostoru za bezbrižan boravak i hlađenje osoba sklonih alergijama, dece i svih osetljivih grupa ljudi.

Pošalji upit klima uređaj (SR)