Haier No.1

Haier No.1

Početkom 2020. brand Haier dobio je nekoliko priznanja od nezavisne agencije za istraživanje svetskog tržišta Euromonitor International:

  • Haier je No.1 u svetu u kategoriji „pametnih“ klima uređaja sa mogućnošću povezivanja na internet (wi-fi). Haier je ostvario 29,4% tržišnog učešća u navedenoj kategoriji.
  • Haier je No.1 u svetu u kategoriji klima uređaja sa funkcijama za samočišćenje i filtriranje vazduha. Haier je ostvario 43,4% tržišnog učešća u navedenoj kategoriji.
  • Haier je No.1 prema prodaji kineskih klima uređaja sa vlastitim brandom.

 

Sertifikate preuzmite na sledećim linkovima:

  • Haier najprodavaniji brand u kategoriji kineskih klima uređaja sa mogućnošću spajanja na internet (Wi-Fi, AI)  – sertifikat
  • Haier najprodavaniji brand u kategorijikineskih klima uređaja sa funkcijama za samočišćenje i pročišćavanje vazduha – sertifikat
  • Haier najprodavaniji kineski brand u kategoriji klima uređaja sa vlastitim brandom (kućna serija) – sertifikat

Haier već godinama unaprijeđuje funkcije klima uređaja kako bi krajnjim korisnicima omogućio najkvalitetniji vazduh u njihovim domovima. U središtu Haier filozofije nalazi se krajnji korisnik, a rezultat toga potvrđuju dobijeni sertifikati.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree