HAIER – AHR EXPO 2019

HAIER – AHR EXPO 2019

I ove godine nastupamo na najpoznatijem svetskom sajmu AHR EXPO 2019 u Atlanti, SAD (14.-16.1.2017.). Haier je predstavio najnovija dostignuća u području klimatizacije te je obeleženo 20 godina prisutnosti na tržištu SAD-a.

Brend Haier je na AHR EXPO sajmu predstavljen kao brend klima uređaja s vrhunskim performansama što dokazuje prisutnost u celom svetu bez obzira na vremenske uslove. Klima uređaji Haier prodaju se u najhladnijim delovima Rusije gde su temperature i niže od -30°C pa do Kuvajta gde jutarnje temperature dosežu do čak +45°C.

U području funkcija za zdravlje predstavljena je inovativna funkcija automatskog samočišćenja koja je unapređena uz pomoć tehnologije hladne ekspanzije i dodatnim srebrenim premazom koji štiti od svih vrsta bakterija i neprijatnih mirisa.

području tehnologije predstavljena je saradnja s virtuelnim asistentima, kao što je Siri (Apple), Alexa (Amazon), Google, itd. Od ove godine svoj Haier klima uređaj moći ćete kontrolisati uz pomoć glasovnih naredbi.

AHR EXPO 2019 – Haier tim 

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree