GCE i CGC – CO2 isparivači

GCE i CGC – CO2 isparivači

Luvata je predstavila nove kategorije COisparivača GCE i CGC koje predstavljaju poboljšanu verziju CTE isparivača. Uz inovativna Luvata rješenja postignuto je smanjenje radne tvari u sustavu kako bi se prilagodili novim tržišnim zahtjevima tj. Regulativi za rukovanje F-gasovima. 

Gde god se nalazili, verovatno ne možete gledati više od sto metara u bilo kojem smeru bez da vidite nešto u što Luvata nije bila uključena. Nakon četiri stoljeća od pionirskih inovacija, danas smo ponosni da su odgovorni za:

  • Tehnologija za prenos toplote za sve, od svakodnevnog vozila do najveće zgrade na svetu
  • Otpor-tehnologija zavarivanja za najnovije legure i najefikasniji proizvodne linije u rad
  • Supervodiči za vrhunsku tehnologiju od MRI skenera do svemirske tehnologije i proizvodnju energije za budućnost planete
  • Proizvednju lijesova do rar zatvarači za odeću
  • Vrhunske elektronske tehnologije od solarnih panela za zelenu energiju od najpopularnijih elektronskih baterija
  • Valjane bakarne ploče u različitim obradama kako bi udovoljili zahtevima najsmjelijih arhitekata neki od najznačajnijih i naprednijih tehnologija u svetu …

Preuzmite
x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree