Frost Clean

Frost Clean

Da li ste znali da kroz klima uređaj prođe sav vazduh iz zatvorene prostorije i to više puta dnevno? Vazduh koji se nalazi u prostoriji dolazi spolja, pa sa vazduhom dolaze i lebdeće čestice od izduvnih gasova, čađi, prašine, polena … U većim gradovima, pogotovo u područjima s frekventnijim prometom, vazduh je još zagađeniji i ima znatno veći udeo lebdećih čestica.

Haier već godinama razvija dodatne funkcije za pročišćavanje vazduha u klima uređajima kako bi korisnicima omogućio svež i pročišćen vazduh u njihovim domovima. Ove godine Haier je lansirao inovativnu funkciju Frost Clean koja predstavlja automatsko samočišćenje klima uređaja hladnom ekspanzijom. Frost Clean funkcija radi na način da zaledi površinu isparivača pa se sa otapanjem efikasno uklanjaju nečistoće i bakterije.

Svi Haier modeli iz 2019. imaju Frost Clean funkciju, isparivači imaju dodatni srebrni premaz uz pomoć kojeg se dobija 99,9% dezinfikovan vazduh. Ionsko srebro deluje kao antispetik jer su njegovi ioni aktivni i mogu prodreti kroz membrane bakterija.

Haier modeli 2019.

  • Haier Tide Green Wi-Fi
  • Haier Tundra Green Plus Wi-Fi
  • Haier Flame Wi-Fi
  • Haier Flexis Plus Wi-Fi
  • Haier Dawn Plus

Testiranje čistoće klima uređaja s funkcijom Frost Clean nakon 2 godine korištenja

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree