Projekti

Tim MB Frigo Grupe ima preko 35 godina iskustva u području klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji. Svakodnevni izazovi i specijalni zahtjevi kupaca potaknuli su MBFG tim na nadogradnju znanja i stjecanje vještina pomoću kojih su se specijalizirali za cjelokupno područje klimatizacije i hlađenja. Primjeri odrađenih projekata pokazatelji su visokog standarda znanja, stručnosti i vještina MBFG tima te na koji način pristupaju svakom kupcu.

Odrađeni projekti sa proizvođačem

Mobilna rashladna komora

U međunarodnim vodama severnog Jadrana, nalazi se offshore platforma "Ivana A" namenjena eksploataciji prirodnog gasa i platforma “Ivana K” sa smeštajnim kapacitetima za stalnu posadu platforme. Za potrebe posade, platforma se...

Više

Projekat luka Brižine – centralni rashladni sustav CO2

Projekat u izgradnji - ribarska luka Brižine među prvima je na regionalnom tržištu prihvatila korišćenje centralnih rashladnih uređaja na prirodnu radnu materiju CO2.

Više

Najveći automat klub

Novi luksuzni automat klub RebuyStars s barom površine 2.000 m2 otvoren je u trgovačkom centru Lumini u Varaždinu za sve ljubitelje zabave i opuštanja uz igru na automatima.

Više