Što nas pokreće

Mi smo specijalisti za klimatizaciju i hlađenje koji iza sebe imaju preko 35 godina iskustva.

Svakom zadatku pristupamo individualno, fokusirajući se na kvalitet i izvanrednost na čijim temeljima se gradila MB Frigo Grupa. Vizija nam je da zadržimo poziciju lidera na tržištu klimatizacije i hlađenja u Hrvatskoj i regiji, te proširiti poslovanje izvan regije na temelju stručnog znanja, kvaliteta i izvrsnosti. Vidimo se u budućnosti kao pokretač inovativnih procesa u području rashladne tehnike kao i klimatizacije u Evropi.

Pokreću nas naši kupci, partneri i saradnici, koji od MB Frigo Grupe očekuju vrhunski kvalitet proizvoda i usluge koji im omogućava uspešnost u njihovom području.

Pokreću nas trendovi i inovacije na svetskom tržištu klimatizacije i hlađenja, zbog kojih se kontinuirano usavršavamo i usvajamo nove tehnike.

Danas MB Frigo grupacija ima 7 centara, u Beogradu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Splitu, Sarajevu i Ljubljani. Ima više od 100 brendova koje zastupa na tržištu Hrvatske i regije. Tim MB Frigo Grupe čine radnici koji su svojim stručnim znanjem, odlučnošću i znatiželjom doprineli izuzetnim rezultatima poslovanja.