CO2 rešenje by MB Frigo

CO2 rešenje by MB Frigo

Jeste li znali da još imamo samo 13 meseci za prilagođavanje F-Gas regulativi koja 2020. g. kreće s značajnim pooštrenjima?

Već danas F-Gas regulativa ima uticaj na veliki broj tržišnih segmenata u celoj Evropi koji na bilo koji način dolaze u dodir s rashladnom opremom. Najveći uticaj F-Gas regulative osetiće učesnici u prehrambenom lancu koji čine proizvođači hrane, logistika, transport i distribucija, maloprodaja i skladištenje hrane.

Kao odgovor na nadolazeće promene MB Frigo Grupa predstavila je novu liniju rashladne opreme koja primenjuje prirodno radno sredstvo CO2.

  • MB Frigo CO2 transkritična kondenzacijska jedinicarashladnog kapaciteta od 2 do 10 kW
  • MB Frigo CO2 transkritična multikompresorska jedinicas boosterom rashladnog kapaciteta od 30 do 400 kW.

Radi se rashladnoj opremi s ugrađenom najnovijom tehnologijom koja je prilagođena dolazećoj F-Gas regulativi te omogućuje optimalan rad i uštede u potrošnji energije i više od 30% u poređenju s do sada korišćenim HFC proizvodima.

MB Frigo Grupa održala je prve seminare putem kojih je prezentovala CO2 tehnologiju te su učesnici imali priliku da vide prvu MB Frigo CO2 transkritičnu kondenzacijsku jedinicu u radu. Navedena kondenzacijska jedinica već je uspešno prošla testove u najtežim klimatiskim uslovima -20˚C do +45˚C.

MB Frigo CO2 transkritična kondenzacijska jedinica osmišljena je i izrađena u saradnji sa svetski poznatim proizvođačem komponenti za rashladnu opremu – Carel.

x

Ova stranica upotrebljava "kolačiće" kako bi vam osigurala optimalno korisničko iskustvo. Koristimo "kolačiće" za web usluge, analize korištenja, sustave za oglašavanje i analize funkcionalnosti. Bez "kolačića" naše usluge ne bi funkcionirale u potpunosti. Klikom na gumb "DA" prihvaćate pohranjivanje vaših kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

I agree